Bu Blogda Ara

Odamız

Tamda istediğimiz gibi olmadı ama işte elimizden geldiğince, elimizdekileri kullanarak odamızı düzenledik... Hal da düzenlemeye devam ediyoruz.


Bu köşede sedir gibi duran ey aslında salonumuzda kalabalık etmesin diye annemizin üstüne dekorumuza uygun kumaşlarla örtü diktiği koltuk takımının pufu... Üstündekiler odamızın en sevdiğim aksesuarları... Üstünde hayvanlar olan yastıklarımız :) Yukarıya yine odamızın dekoruma uygun siyah beyaz zebra desenli folyo ile kapladığımız eski evimizin mutfak rafını monteledik... Yoksa bu desende bir raf bulmanız mümün değil :) Veee rafa Eylül'ün şimdilik oynaması sakıncalı oyuncaklarını koyduk. 


Rafın altında doğduğundan 1 yaşına kadarki hallerini gösteren bir resim çerçevesi astık. 


Ordan burdan taaaa gençliğimde biriktirdiğim minik bebekler vs. ler var rafta... Peki bu bebek ne diceksiniz :) Bu benim çocukken sahip olduğum ilk saçlı ve son bebeğim.  Zaten öyle pek bebeğim oyuncağım olmadı. Bundan hariç el kadar plastikten uyduruk bi bebeğim vardı o kadar. Zamane çocukları çok şanslı tabi... Beniö için değerli bir bebek kızım oynasın diye sakladım ama isterim ki kızımın kızı da oynasın. e hal böyle olunca Eylüle şimdi vermek bu bebeği pek akıllıca olmaz çünkü haşmetma eline geçirdiği her oyuncağı titizlikle ve çaktırmadan kırıveriyor. Bu bebeğinde bu rafa yerleşmeden önce kol ve bacaklarının bir kaç kez ayrıldığı vuku bulmuştur. 


Ve Teyzemizin yurt dışındna getirdiği Barbie bebekler... Onlarda nasibini almasın biraz büyüyünce oynar diyerekten raftaki yerlerini aldılar... 


Ve işte yatağımız, yatağın üstünde Pepee miz, komidin ve sallanan atımız... Oyuncaklarımız için hasır bir sandığımız var... Şimdi nerden aldım ne zaman aldım hatırlamadığım bir sandık :)